Waarom uw auto laten uitlijnen?

Rijd uw auto niet meer helemaal lekker, moet u steeds corrigeren tijdens het rijden op de snelweg of trekt hij naar rechts of naar links? Staat uw stuur scheef of stuurt uw auto zwaar? Dan bent u bij Wecar Service Haarlem aan het juiste adres!

Het zou kunnen dat het tijd is om uw auto te laten uitlijnen. Als uw auto last heeft van een van bovenstaande problemen betekend het namelijk dat de wielen van uw auto niet meer in de juiste stand staan ten opzichte van de auto. De wielen zijn onder een bepaalde hoek geplaatst, dit is om ervoor te zorgen dat de auto de beste wegligging heeft en andere onderdelen niet onnodig gaan slijten. Als uw auto niet goed is uitgelijnd slijten uw banden onregelmatig, hierdoor gaan ze minder lang mee en zijn ze eerder aan vervanging toe. Bij Wecar Service Haarlem kunnen wij dit gemakkelijk voor u verhelpen. Bij het uitlijnen van uw auto wordt de stand van de wielen gecontroleerd en weer in de perfecte stand gebracht voor de beste wegligging, rijgedrag en de minste bandenslijtage.

Weet u niet zeker of uw auto uitgelijnd moet worden? Neem gerust even contact met Wecar Service Haarlem op. Dan kunnen wij controleren of het nodig is om uw auto te laten uitlijnen.

U kunt ons telefonisch bereiken op 023- 524 49 13.

Daarnaast kunt ons een e-mail sturen via wecarhaarlem@gmail.com. Wij proberen dan zo snel mogelijk contact met u op te nemen over het definitief inplannen van een afspraak.

Wecar Service Haarlem is gevestigd aan de Leidsevaart in Haarlem en is al jaren gespecialiseerd in het uitlijnen van auto’s. Voor de echte vakman op het gebied van uitlijnen moet u bij Wecar Service Haarlem zijn. Wij kunnen ook uw zomer/winterbanden verwisselen en u het juiste advies geven over het beste tijdstip voor het wisselen van de banden.

U kunt bij ons ook terecht voor groot en klein onderhoud.

Prijzen Uitlijnen

Vierkant uitlijnen

€75,-

Sporing stellen

€60,-

© Copyright 2017 website ontwikkeld door Friso Nelis