Zomerbanden

In de periode April tot en met Oktober zijn zomerbanden de beste keuze voor uw auto. Als de temperatuur boven de 11 graden uitkomt is het noodzakelijk terug te wisselen naar zomerbanden. Deze banden zijn speciaal ontwikkelt voor warmere omstandigheden. Daarom raden wij van Wecar Service Haarlem aan om in de zomermaanden gebruik te maken van zomerbanden.

Wij wisselen uw winterbanden om voor uw zomerbanden en kunnen u banden ook voor een kleine vergoeding opslaan. Dan weet u dat uw banden veilig bij ons liggen. Dat maakt het voor u gemakkelijk om aan het einde van de zomer weer terug te wisselen naar uw winterbanden.

Wecar Service Haarlem neemt al uw zorgen uit handen als het gaat om uw autobanden.

Winterbanden

Als de temperatuur onder de 11 graden celsius duikt is het voor zowel uw banden, als uw eigen veiligheid van groot belang dat u uw zomerbanden omwisselt voor winterbanden. Dit is ongeveer in de periode van oktober tot april.
Als u van plan bent met de auto op vakantie te gaan dan zijn winterbanden in veel Europese landen zelfs verplicht. Winterbanden zijn er niet alleen voor uw eigen veiligheid maar ook voor die van uw mede-weggebruiker.

De voordelen van winterbanden ten opzichte van zomerbanden zijn:

-Een kortere remweg en dus minder kans op ongelukken
-Een betere wegligging dankzij de rubbersamenstelling
-Meer grip op de weg
-U spaart uw zomerbanden, hierdoor gaan deze langer mee.

Het is bij Wecar Service Haarlem aan de Leidsevaart ook mogelijk om uw banden om te wisselen. Daarnaast kunnen wij u ook ontzorgen door uw banden op te slaan zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Om de prijzen op onze website te bekijken klikt u hier.

Om een afspraak te maken met Wecar Service Haarlem kunt u ons bellen op 023 524 49 13. Daarnaast kunt een een email sturen naar info@wecarservice.nl of een afspraak maken via het afspraak formulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om definitief een afspraak in te plannen

© Copyright 2017 website ontwikkeld door Friso Nelis